Thursday, December 31, 2009

Chips + Drinks + Chocolate + Ice Cream + Fireworks Show + TV Shows

Thursday, December 31st, 2009
The last post in 2009

Gimme five !

Now I'm getting ready for an amazing new year eve. Wowness.
And I'd like to stay at home with my family, instead of hanging-out with my friends :)
Fyi, I just bought these snacks -- preparation for tonight.




I can't wait, hell yeah !

Yep, I'm going to stay up until midnite !!

Have a nice new year eve, guys !! :DDD

Tuesday, December 29, 2009

Tuesday, December 29th, 2009

Why do I hate group invitations ?

The answer is simple : because they're, at least from my own point of view, fucking unimportant. Yep, I don't need them.
Well, fan clubs are okay -- but tips n tricks ? I always ignore them easily, without doubt.

What did I get from a group named "CARA MENGETAHUI SIAPA YANG MELIHAT PROFILE FACEBOOK KITA' or 'NEW! UBAH THEMES FACEBOOK ANDA!' or even 'MAU DI-CHEATIN PETSOS GAK?'

Yeahs, I got nothing ! I don't have anything to do with those groups. Get my drift ?

Probably, I can't forbid you to send group invitations to your friends ... but special for me, don't forget to uncheck my name before you send one !

Friday, December 25, 2009

Update

Friday, December 25th, 2009

Sorry for my absence. I only have 2 more hours for blogging and facebooking in this month. Yeahs, it's because my limited internet connection. Once again, sorry. I promise, i will write more often next month.

merry christmas.

How are your holiday? Mine is good. My cousins from Belitung, came to my house and will spend time here for at least 2-3 weeks *yay!*, so i can go out more often with them. No more boring holiday!

Oiya, kata AgnesEvelyn, dan Imel, blog gue bagus. Bener ga sih? Hehehehe... klo menurut gue sih biasa aja, gue asal-asal ngisi blog aja. Tapi THANKS BANGET, yap! Luv u all... *norak

By the way, congratulations buat Imel yang baru aja dibaptis *mudah-mudahan lo baca ini, Mel.
Nama yang indah : Benedicta Melody Yudith Jasminita. Hahahaha.... :)

Okay, see you in the next post... maybe on the New Year Eve... :D

***

Saturday, December 19, 2009

Chirstmas = Shopping !

Saturday, December 19th, 2009

One of the best things of Christmas day, is :



SALE.
 Yep, right now, the malls are kinda heaven for the shopaholics and fashion-freaks, like me :)
Year End Sale, Christmas Sale, Year End discount, Christmas Bazaar, New Year Sale, or whatever it called, is everywhere.



I just went out for shopping at Mal Taman Anggrek and CitraLand. And i got this new t-shirt :

 
 Yep, cuma t-shirtnya yang baru. Sedangkan Skinny jeans, flatshoes, jam tangan, dan gelang tengkoraknya, itu barang lama (private collection)

Biarpun cuma kebeli satu t-shirt itu, gue tetap puas banget... ^^
 

 

  
And, the last two pics, are just my random shots... me and my flatshoes... :)


Yeah, have a nice shopping, friends ! ^^

Friday, December 18, 2009

The Moments

Friday, December 18th, 2009

Remember when i told you about my birthday? Yep, my mom was very busy, so i didn't go out for dinner.
Sebagai penggantinya, hari ini gue, mami, dan Wina pergi makan ke Pizza Hut ITC BSD :)

And these are the moments :

Super Supreme Pizza



jangan ditanya : pahit bangettt... gue nggak tahan minumnya... :)



 
Left : Wina -- Right : Me

 

and this is the last one, Happy Melody vannila ice cream.

Sayangnya kami udah terlalu kenyang ,jadi Happy Melodynya nggak abis... :(

Yeah, somehow, i love those moments... And i'll be waiting for next year... :DDD

*** 

Thursday, December 17, 2009

Express Update Service

Thursday, December 17th, 2009

Unexpected. I get the 1st rank (of whole 7th graders) in this 1st term. Yeah, knapa gue bilang unexpected, karena emang setau gue, nilai gue kaga ada bagus-bagusnya -- udah gitu belajarnya kadang nggak niat, hahahaha...

Waktu pengumuman juara umum tadi, gue emang pasrah aja -- kayaknya bukan gue deh . Ya, tapi apa boleh buat, ulet udah jadi kupu-kupu, nggak bisa dihindari lagi gue memenangkan piala ini! *hehehehehe

Eh ngomong-ngomong lucu juga ya, masa' murid macem gue gini bisa dapet juara umum... :D

Oiya, terus ekskul band gue cuma dapet nilai C. Huffft... Ok, i admit it. Gue terima aja deh, emang waktu penilaian itu gue mainnya nggak niat... :)

That's all. Keep studying, Friends !!! ^^

Wednesday, December 16, 2009

onesixonetwo

Wednesday, December 16th, 2009








So... How are things?

I've waited for this day since... my 12th birthday.

Yeah, sekarang saatnya menanti ulangtahun ke-14.

Rasanya aneh banget, mendapati gue baru berulangtahun ke-13, padahal rasanya tahun lalu gue udah ngerayain itu deh, jadi gue kira mestinya sekarang gue udah 14... hahahaha... *devil laughs*
gue ngerasa kayak anak umur 15 yang terperangkap di tubuh anak umur 13 *dramatis.
tapi perjalanan gue selama 13 tahun ini sama sekali nggak mudah. Banyak Sangat banyak rintangan yang harus gue lalui.. dan mungkin gue sampai jadi diri gue yang begini, adalah karena jalan yang udah ditentukan Tuhan... ^^
dan gue tau, Tuhan pasti milih jalan terbaik buat gue...

 **
BIRTHDAY, buat gue, sekarang bukan lagi perayaan tiup lilin, potong kue, pesta bareng teman... BUKAN, bukan itu lagi! Sekarang, ulangtahun adalah masalah membalas setiap ucapan di Facebook.

Lagi-lagi, tadi pagi waktu baru bangun tidur (7.30 a.m), gue hampir menangis. Gue mendapati 2 texts di hp gue, dan keduanya adalah dari... Imel dan Agnes. Begitu jari gue menggerakkan joystick ke arah Message Details... Ternyata texts itu udah dari jam 5.33.
Iya, gue hamipr nangis, terharu.. Imel bilang, dia sengaja bangun jam segitu, lalu nge-text Agnes juga (sehingga Agnes juga kebangun)... dan celakanya, mereka rela bangun sepagi itu (dimana gue biasa masih mimpi indah!) cuma buat ngucapin : happy birthday.

Yeah, gue bersyukur banget punya sahabat kayak mereka. ^^

nggak semua things to do yang ada di post yang lalu itu bisa dilaksanain.
lantaran mami gue sibuk banget hari ini - and she is not in the good mood today - acara makan-makan di Pizza Hut terpaksa ditunda. padahal salah satu hal yang paling gue nanti dari ultah gue adalah acara makan-makan *i'm a big fan of food! LOL* dan karena kendala itu, jadi gue harus menunggu sampai - mungkin - tanggal 18 atau seterusnya.

yang jelas, kawan,
kado itu bukan yang paling penting. iya, gue akui, gue sangat menyukai kado, tapi buat sahabat-sahabat seperti kalian, kalo gue nggak dapet kado pun nggak masalah. GUE SAYANG KALIAN SEMUA. Yeah guys, jangan kira gue munafik atau apa, tapi emang benar, you inspired me a lot!

Have a nice day, thanks, GBU, and bye ! ^^


Tuesday, December 15, 2009

Things to do on my birthday

Thursday, December 15th, 2009

1. Get up early
2. Look at myself on the mirror, smile, and then say, "You look so ready and beautiful  today. Let's mess up this world!" :)
3. Listen to rock song, jump, and dance !!!
4. Reply the texts from friends
5. Have a nice breakfast
6. Take a bath and choose my favourite clothes
7. FACEBOOK and BLOG !!!
8. Go to Pizza Hut, and straight away order Happy Melody :)
9. Go shopping for new shoes
10. Smile all day long
11. Do random-writing as long as i can on my diary
12. Make a wishlist
13. Give thanks to my mom, friends, and also other family members
14. Give thanks to God, for this beautiful day and the years i have passed.
15. Good night --> Sleep well :)

This is about my life

Living without my dad, is kinda challenging for me. Yeah you better don't ask me for the reason. Life isn't easy for me, my mom, and Wina - my freaky sister. We must hardworking instead of spending too much money.

And, unbelievable, this makes me strong.
Nowadays, i can understand this life. Life isn't that horrible, although it isn't easy too. For me, life is :
wonderful
challenging
just like a canvas : plain, clean, so we can draw and paint on it.
an art : surprising, colourful, and beautiful
just like a show : we need to do our best to make the show beautiful.

Iya, kata orang di balik setiap kejadian pasti ada hikmahnya. Dari kejadian ini gue bisa mengambil hikmah :
Gue jadi lebih bersyukur, baik dalam senang maupun susah, karena kesusahan telah memberi gue pelajaran berarti
menyadarkan gue : kalo gue nggak pernah jatuh dalam kesusahan, gimana gue bisa tau rasanya bangkit?
membuat gue lebih rajin dan bekerja keras --> mungkin kalo ga ada kesulitan ini, gue tetap jadi vilda yang lazy!
mendekatkan gue dengan keluarga
memberi gue pelajaran dan pengalaman untuk masa depan --> experience is the best teacher
mengajari gue untuk lebih kreatif, inovatif, dan hemat :DD
mendekatkan gue pada Tuhan ^^

So, let's draw something beautiful on our canvas, and paint it with our favourite colours... :)

Monday, December 14, 2009

TRY THIS !!!



I'm amazed ! I got this pic from my Inri Lewerissa - my friend who tagged me in this pic on Facebook . Mungkin ini cuma ilusi optik , tapi tetap aja mengagumkan. Coba deh !!!

Enjoy ^^

Sunday, December 13, 2009

Help me !!!

Sunday, December 13th 2009

I got up at 8.30 this morning, and found my hair 'spiky'...
Then i took my diary from my drawer,
and straight away wrote there...


Surprisingly, i found my hand can't write as well as usual. It made me depressed, no doubt, bcoz i like to write beautifully in my lovely diary!


Well, mungkin itu terjadi karena gue kebiasaan mengetik : main facebook, blogging, menulis novel, and so on, jadinya gue nggak terbiasa lagi menulis...
Kejam juga kedengarannya, karena biasanya menulis diary itu jadi kebiasaan gue sehari-hari, yang udah seperti bagian hidup gue... tapi belakangan jadi jarang dilakukan ! *wow*
Dan gue nggak mau tulisan di diary gue jadi jelek-jelek nggak karuan
Okay, mulai sekarang gue bakal mencoba nulis novel di buku tulis aja, melemaskan jari-jari gue..
Yep, era internet memang bikin kita lebih terbiasa mengetik daripada menulis... :)


***

Saturday, December 12, 2009

The Victory

Saturday, December 12th, 2009

I send my greetings to my friends from Tarakanita Glee Club
They won a choir competition at German Center this morning!
Hahaha, i'm proud of them! They gave the best for our school.
Congratulations, all!

Termasuk lo juga, Imel dan Agnes! XP
Gue belom pernah liat lo berdua nyanyi
Dan gue udah merelakan waktu kebersamaan kita di sekolah jadi berkurang
Hanya karena kalian latihan lomba ini! *sok dramatis*
dan ternyata itu semua gak sia-sia!
Gue ikutan bangga ama lo semua!



yeah gals,
keep up your spirit
and do something better next time!
Photobucket

Education Facts

Friday, December 11th, 2009

Write down 10 facts about your education!

These are mine :
1. Now i'm in 7th grade of SMP Tarakanita Gading Serpong. Even it's just an ordinary school, i'm proud to be a member of Tarakanita big family... :)

2. My favourite subjects are science, music, art, P.E, and English.

3. I've studied in this school, since PlayGroup

4. Gue belom pernah ngedaftar di course apapun. Yep, you better believe me, gue belom pernah ikut les EF, ILP, Kumon, Sakamoto, musik, bimbel, dan segala macamnya. Jadi kalo di blog ini gue banyak berbahasa inggris, itu adalah hasil gue belajar otodidak.


5. i learn English for the first time when i was in Kindergarten. My dad bought me and my sister some Teletubbies Grammar VCDs, picture dictionaries, and so on.

6. Didn't mean to show-off, dari kelas 1 semester 1 sampai kelas 6 semester 1, gue selalu dapat rank 1 di kelas. Yeah, akhirnya kelas 6 semester 2, gue dapet rank ke-2. Gue sih tetap ngerasa biasa aja dengan embel-embel rank ini, karena menurut gue itu bukan jaminan bahwa gue pintar! Please, jangan menganggap gue paling pintar!


7. In this school, we communicate with Bahasa Indonesia, but we also have english and chinese lessons.


8. The uniqueness of Tarakanita is the plaid skirt (for girls). Kayak yang ada di foto gue ini loh. Uniform buat hari rabu-jumat :)




9. Saat ini gue ikut ekskul band, sebagai gitaris. For me, it's the best extracurricular i ever joined! :)


10. Gue sangat berharap untuk mendapatkan full scholarship, terutama buat masuk kuliah nanti. Dan sekarang gue sedang berusaha keras menuju ke arah sana. Doain, ya? :D



Come on, let's share your education info!
Photobucket


Cheers,
**Vilda**

Thursday, December 10, 2009

OMG,

Gue hampir aja lupa!!!

(Thursday, December 10th, 2009)


Ternyata hari ini ada yang lagi berulangtahun!
Thanks to kertas jadwal latihan paduan suaranya Imel ! Gue jadi inget bahwa hari ini tanggal 10 Desember ! :)
Maklum, gue emang agak sangat pelupa. Padahal baru kemarin diingetin, hari ini lupa lagi.
Yes, guys, gue tau gue emang payah. silahkan menghujat gue! *dramatis*

Sayangnya di dompet gue lagi gak ada duit (baca : bokek). Gue nggak bisa beli kado.
Yeah, mungkin sekarang belom saatnya gue membeli kado,
tapi ntar setelah gue dewasa, bekerja, dan bisa mencari duit sendiri
gue janji gue bakal ngasih kado yang spesial! sangat spesial!

untuk sementara ini
kadonya mungkin nggak secara fisik
gue bakal berusaha nyenengin hatinya, dengan cara membantu dia sebisa gue
supaya bisa jadi kado yang indah buat dia.

Happy birthday, mommy!!! :DDD

Wednesday, December 9, 2009

Gue memilih jadi single

karena :
1. gue mau ngelakuin semua yang gue mau tanpa terbatas oleh seseorang yang selalu pengen gue ada di sampingnya!!!

2. gue mau konsentrasi ke sekolah, pelajaran, dan cita-cita gue


3. kalo menurut gue, pacaran di masa SMP itu ga ada gunanya!!


4. gue gak mau hidup gue jadi melankolis


5. pacaran menghilangkan kesempatan bagi gue untuk nyari cowok yang lebih baik daripada pacar gue sendiri :D

6. alasan klasik : gue belom nemu cowok yang memenuhi kriteria gue!

jadi sekarang jelas kan ? gue bukannya nggak laku, tapi gue mau yang terbaik buat diri gue.

so sorry, kalo post ini keliatannya lebay banget, kayak ditulis dengan penuh emosi, tapi gue emang bener-bener pengen kalian tau bahwa jadi single itu ada enaknya juga!


oke, sekian ! :) 

Tuesday, December 8, 2009

Old Treasure

Beberapa bulan yang lalu, mami gue sempat menawarkan ke gue beberapa baju lamanya yang kira-kira masih belom keliatan ketinggalan jaman...
Ada cardigans + long sleeves + tube dress + blouse + shoes... pokoknya banyak deh..
Salah satunya adalah setelan vest+skirt ini :



Kalo gue bilang sih, karena warnanya cokelat, jadi kesannya vintage gitu. Tapi sebenarnya vestnya emang mirip dengan vest yang sempat nge-trend belakangan ini, jadi nggak ada yang nyadar bahwa setelan ini sebenarnya pernah dipakai mami gue beberapa tahun sebelum gue lahir. Ckckckck..
Waktu gue makai vest itu buat hang-out bareng temen-temen, mereka semua nggak nyadar bahwa vest itu udah berusia belasan tahun... Mereka bilang "Lucu juga..."

:))

Monday, December 7, 2009

One More Birthday Wish... :D

And my falling stars, i also want these jelly-colour ToyWatches...



They also available in other neon colours... but i want green, or yellow, or blue, or purple... But pink is okay, in case you - my falling stars - can't find grren/yellow/blue/purple...

You can find them in Plaza Senayan, but i bet the price must be above Rp500.000 ...

so, can you buy one for me, please?

Saturday, December 5, 2009

To : Falling Stars

These are my wishes for my birthday ... Can you make them come true, please? :)

1. i want to have more friends...
2. i want to have a new Fender Hello-Kitty electric guitar...
3. i wish i can have an unlimited internet connection, so i can browsing as long as i want!
4. i wish i can get 'him' good scores in my exams
5. i want a PROSPERITY and a HAPPINESS!!!

Please make them come true (at least one wish) , at 16.12.09... i hope they can last until the end of my life...

I'll be waiting!!! XP

Thursday, December 3, 2009

Totally Terrible !!

Thursday, December 3rd, 2009


sedikiiit lagi...

i'm really stressed-out during this terrible exam! Okay, studying difficult subjects is kinda challenging... (believe it or not, i love study!)
But if u ask me to study all day long for whole one week, without contact with my cyberworld, i guess it will be quite very loathsome. And that HAPPENS TO ME NOW! My mom doesn't allow me to use my computer during the exam, even if i just want to post something on this blog, or check the notifications in my facebook, and so on, for only 15 minutes! I mean, not allowed!

But the worst news is :

it hasn't overed yet! I still have two more days of exam to fight for. 2 subjects in each day!




***

untungnya sih sekarang udah agak longgar dikit.
gue udah mulai dikasih kesempatan buat online walaupun cuma 30 menit!
gue pun punya beberapa planning buat dilakukan selesai exam :
1. beres-beresin lemari
2. memanjakaannn diri :))
3. online teruusss
4. cuci sepatu putih
5. ngelanjutin novel buatan sendiri :DDDD
6. baca novel... sebanyak-banyaknya...

semoga bisa terlaksana semua.
oke, sampai jumpa... besok, atau mungkin hari senin... :)

***


Wednesday, November 25, 2009

Test!!

Ulangan umum tinggal sebentar lagi... *pheww*

Okay. Emang ini fase yang harus dihadapi semua anak sekolah : ujian. Mau itu SD, SMP, SMA... pasti selalu ada ujian akhir semester...

The most difficult thing of study is to start it. Hal tersulit dari belajar adalah memulainya. Di saat kita megang buku, trus mencoba konsentrasi... selalu ada aja hal-hal yang bikin kita nggak fokus, nggak minat, belom lagi segala macam godaan... susah banget buat fokus ke kalimat demi kalimat yang ada di buku...

Udah gitu, di saat menjelang ujian gini, gw dilarang untuk terlalu sering online... it sucks! kebebasan gw seolah terkekang, padahal di sisi lain gw ga terlalu khawatir dengan ujian ini... ga boleh kebanyakan denger musik lah, ga boleh online lah, dll.....

Okay, mungkin dalam 1 minggu ini gw ga bisa terlalu sering buka fb...
Jadi blog ini bakal ga keurus untuk sementara...

Get to go. Must STUDY!
Byeee... ~
:DD

***

Sunday, November 22, 2009

Now You're 14!!!

You're just like my best-friend-forever.

I still remember When i saw you for the first time when my mom introduced you to me then... we had a fight almost everyday we coloured the colouring-book together we played at the playground together... and many more..

Nowadays We never have a fight again. We grow up together We laugh together Share many things each other Discuss about band We help each other when one of us have a problem You always say "OPTIMIS!!!" when i'm unsure about my decision...
Those memories will always be in my mind forever.. And i'll never forget them...

HAPPY BIRTHDAY, MY SISTER...

NOW YOU'RE 14!!! :DDDP.S : and yeah, we survive together as a 'musician-wannabe'...
although you are a bassist and i'm a guitarist...
we share our knowledges about music, together... :)))

Photobucket
****


Saturday, November 21, 2009

2012 Movie


I just watched '2012' with my friends, at November 13th. Tapi baru sekarang gw bisa nulis ini...
Gw, imel, agnes, rahma, dan feli, langsung cabut ke Summarecon Mal Serpong sepulang sekolah... sementara Michelle dan Kirby dateng belakangan. Tadinya sih tujuannya buat ngerayain ultah Inri di Pizza Hut, tapi acara itu baru mulai jam 5 sore. Yaudah deh, sambil nunggu, gw dan temen-temen pergi nonton aja, mumpung 2012 baru keluar.

then we ordered tickets for 3pm. Habis itu makan siang di Food Temptation dan beli snack.

Filmnya bagus kok... keren... amazing+menegangkan+mengejutkan+lucu... special effectnya keren...
soal percaya ga percaya itu belakangan... klo gw sih gak terlalu percaya... gw nonton ini cuma buat have fun aja... :))

inri's birthday at Pizza Hut... with Irene and Dea, our old friends... :DD

***

Friday, October 16, 2009

Mid-Term Test Evaluation

Yeah, the freakin' mid-term test is over!!! (cheers)

Gw baru aja pulang dari sekolah, setelah mid-test matematika yang freak banget . Benci .

Trus ..
How about the other subjects ?


1. Indonesian = not too easy .
2. Citizenship = i can do it quite well .
3. Science = freak . but i can do it well too .
4. Social = hohohooo ... i studied hard before this test , but actually it's easy!
5. English = ahahaha . actually it was difficult , but , special for me, it was easy ! (applause)

6. Mandarin = hell yeah ! i didn't study well for this subject , and i didn't do it well !
7. Math = THE WORST !!! first , the time was short - 2 hours . second , i'm not sure i will get a score > 80 !

ok . itu sih tergantung kemampuan kita ya , sebetulnya . tapi berdasarkan kemampuan dan keseriusan gw belajar ... ternyata yang paling susah adalah math . freak bangettt ! anak kelas 7 - 9 keluar dari ruang test mereka dengan muka pucat dan jantung berdebar kencang walaupun ini hari mid-term test terakhir !

WTF ?!

yeah , jangan salahkan gw kalo gw belajar dengan nggak serius . karena banyak banget godaan saat kita belajar .
dan aneka macam urusan yang bisa bikin kepala pusing .
terutama urusan band .
yang bikin gw ga semangat belajar .
ada satu masalah tentang band yang bener - bener rahasia .
dan ga akan gw kasihtau ke lo smua .
yang jelas gw pusing bangettt ~~
di satu sisi , gw memikirkan masalah itu , sementara di sisi lainnya gw dikejar - kejar oleh ujian tengah semester yang memuakkan ini .

tapi udah lah . :DD
intinya gw udah menyelesaikan satu masalah : test tengah semester .
itu artinya :
WELCOME BACK , MP3 PLAYER !!! :DDDD

*MissComplain*

Saturday, August 15, 2009

Quiz!

This is a quiz from my friend...

1. Do you need him/her to be good looking?
• yeah.

2. Smart?
• mm... i think my answer is yes.

3. Preferred age?
• 1-5 years above me

4. Preferred height?
• 160-170 cm...

5. How about sense of humor?
• yesss!!! so much!

6. How about piercings?
• i think no...

7. Accepts you for who you are?
• of course...

8. Pink hair?
• no. i hate pinky boys.

9. Mushy or no?
• i dunno!

10. Thin or fat?
• i prefer thin

11. Black, Brown or White (skin color)?
• white of course!

12. Long hair or short hair?
• short...

13. Plastic or metal?
• hihihih i didn't understand... but i prefer metal (my fave music!!!)

14. Smells good?
• of course! you don't want a boy with trash fragrance, huh?

15. Smoker?
• noooo...

16. Drinker?
• a big NO!

17. Girl/Boy-next-door type?
• what?

18. Muscular?
• noooooooooooooo!!! little muscle is okay, but i don't like a boy who always go to fitness center everyday!

19. Plays piano?
• yooiiii...

20. Plays bass and/or acoustic guitar?
• both! i love those instruments, maybe he can teach me...

21. Plays violin?
• no problem

22. Sings very good?
• yes

23. Vain?
• no!

24. With glasses?
• maybe. that's not important

25. With braces?
• no no no...

26. Shy type?
• not too shy of course. but i like mysterious boy.

27. Rebel or good boy/girl?
• both... (do you understand what i meant?)

28. Active or passive?
• active

29. Tight or bomb?
• hey hey hey?

30. Singer or dancer?
• singer laaaa

31. Stunner?
• ???

32. Hiphop?
• maybe

33. Earrings?
• no!

34. Mr/Ms. count-my-ex-girlfriends-until-you-drop?
• dunno ah!

35. Dimples?
• ????!!!

36. Bookworm?
• what kind of book? i hope that's not a playboy-magazine!

37. Mr/Ms. love letter?
• no! (indonesian usually called it "GOMBAL!")

38. Playful?
• yeah!

39. Flirt?
• a big NO!

40. Poem writer?
• hmm... i need to think about it first.

41. Serious?
• he must be serious in love, but he has to joking of course!

42. Campus crush?
• no.

43. Painter?
• maybe.

44. Religious?
• a big YES!

45. Someone who likes to tease people?
hehehehehehhh.. maybe yes maybe no

46. Computer games geek? Or internet freak?
• it's ok

47. Speaks 20 languages?
• woaaaaaaaaaa...... so smarttt!!! of course yes!

48. Loyal or faithful?
• both laaaa

49. good kisser
• no no no! i will punch his face!

50. loves children??
• ok ok
© v i v i d b l a c k
Maira Gall